Agenda

TCN Dauwtraprit 2019

Toertocht

Toertocht in Nieuwleusen (Overijssel), georganiseerd door Toerclub Nieuwleusen. U kunt deelnemen aan afstanden van 50, 80 en 120 kilometer.

Hemelvaart Fiets4daagse Delden

Aanvang
Locatie
Eetcafé de Burgemeester, Delden

Vier dagen fietsplezier in de prachtige omgeving van de gemeente Hof van Twente tijdens deze fietsvierdaagse. Geniet van het mooie Twentse coulisselandschap en de gemoedelijke sfeer.

Fietstival Deventer

Aanvang
Locatie
Havenplein in het Havenkwartier e.o.

Een mooie dag rond 'Fiets en fun, Challenge en techniek, Historie en toekomst'. Kijk naar spectaculaire BMX demo's, doe mee aan de urbantral of de kunstroute. En leer van Henk Lubberding hoe u veilig en verstandig fietst. Kijk voor actuele informatie over het programma en deelname op onze website.

Fietstocht met gidsen

Aanvang
Locatie
Startpunt: VVV Deventer, Brink

Iedere donderdag is er een fietstocht in de fraaie omgeving van Deventer onder leiding van Gilde gidsen. De routes wisselen iedere week en onderweg vertellen de gidsen over de interessant bezienswaardigheden. De ligging van Deventer, op de overgang van Salland en de IJsselvallei, zorgt voor tochten vol afwisseling. De afstanden van de routes variëren tussen de 30 en 65 km. Tip: neem een lunchpakket en drinken mee voor onderweg, er wordt ook gestopt bij een horecagelegenheid voor een kleine verfrissing.

Fietstocht Eschlanderkapel

Aanvang
Locatie
Muziekgebouw De Tente, Park de Geuren, Hellendoorn

De Eschländerkapel Hellendoorn organiseert op Hemelvaartsdag, fietsdag bij uitstek, een mooie fietstocht voor jong en minder jong door onze prachtige omgeving.