Fill 1 Fill 1
15/11/2021

Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit 2021

Icon 09:00 - 16:30 uur
Group 3 Fokker Terminal, Den Haag

We nodigen u uit voor een dag waarop we oplossingen en visies delen, nieuwe ideeën verzinnen en onverwachte samenwerkingen ontstaan. Waarop we elkaar inspireren met innovaties die al een vliegende start maken en van elkaar kunnen leren rond vernieuwingen die nog uit de startblokken moeten komen.

Zet maandag 15 november alvast in uw agenda!

De overgang naar een economie waarin bijna geen enkele vorm van mobiliteit in 2050 broeikasgassen meer uitstoot is zowel een urgente uitdaging als een grote kans. Samen zijn we op weg naar een nieuwe mobiliteit en een duurzame toekomst. Voor een mooier, gezonder en schoner Nederland.

Op de main stage hoort u inspirerende verhalen o.a. van demissionaire Staatssecretaris van Infrastructuur en Waterstaat Steven van Weyenberg en gaan we in op de grootste kansen en uitdagingen, zoals het “Fit for 55”-pakket.

Tijdens interactieve breakout-sessies kunt u zich verdiepen in thema’s zoals stadslogistiekwaterstof, RED II, verduurzaming personenmobiliteit, zero-emissie reinigingsvoertuigen, elektrisch rijden en nog veel meer.

Voor meer informatie en aanmelden, ga naar www.nationaleconferentieduurzamemobiliteit.nl

 

Wellicht ook interessant