Fietssymposium 2021

Han van den Heuvel
‘MTB routes: vloek of zegen’

Han van den Heuvel is regisseur in routerecreatie en Geo-informatie voor o.a. Routenetwerken Twente en Veluwe. Hij wordt regelmatig gesignaleerd op de fiets met een mand vol routebordjes en neemt je in zijn sessie mee over de MTB routes.

Han is niet iemand die kiest voor de breedste paden, snelste routes en gemakkelijkste oplossingen, maar hij wil de bezoeker al slingerend van A naar B een andere belevenis meegeven.

Gert-Jan Hospers
‘100 Overijsselse fietsparels’

Gert-Jan Hospers, hoogleraar Transitie in Stad & Regio aan de Radboud Universiteit, heeft in opdracht van stichting 365 Dagen Fietsen in Overijssel een lijst met 100 bijzondere fietsbedrijven en -projecten in Overijssel samengesteld.

Gert-Jan Hospers is daarnaast directeur van stichting Stad en Regio die zich inzet voor stedelijke en regionale ontwikkeling op menselijke maat. Hij is vooral actief in Oost-Nederland.

Michel ten Hag
‘Succesvol ondernemen met de fiets’

Michel ten Hag is directievoorzitter van ten Hag Makelaars en Financiële Dienstverleningsgroep, voorzitter van VNO-NCW Twente en niet te vergeten voorzitter van OFC Immer Weiter. In zijn sessie vertelt Michel hoe hij de fiets gebruikt om zijn medewerkers vitaal te houden en als succesvol middel om te netwerken.

Naast zijn dagelijkse werkzaamheden heeft Michel ten Hag ruime bestuurlijke ervaring binnen verschillende (belangen)organisaties. Zo is hij o.m. voorzitter van Vrienden van de Nijehoeve en zit hij in het bestuur van Ondernemend Twente.

Rob Harmeling
‘Geluk in Beweging’

Rob Harmeling is een voormalig Nederlands topwielrenner en zet zich in voor geluk in beweging. Als directeur van de Maartens Foundation zet hij zich in voor kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking op het gebied van houding en beweging ondersteunen na de ziekenhuisperiode. Vorige week fietste hij 1200 kilometer in drie dagen om geld op te halen voor deze stichting.

Rob Harmeling is ook wel bekend vanwege zijn deelname aan de Olympische Spelen van Seoel en zijn optredens in televisieprogramma De Avondetappe.