Fill 1 Fill 1
Van hartje stad naar hartje stad...
Fietssnelweg F35 in Twente

De fiets heeft voorrang

De naam fietssnelweg spreekt eigenlijk voor zich: het betreft een fietspad waarover je heel snel van de ene naar de andere plek kan fietsen. Het fietspad heeft voldoende breedte, het asfalt is van goede kwaliteit en er zijn zo weinig mogelijk kruisingen. De F35 loopt grofweg parallel aan de autoweg A35. Vandaar de naam F35. Het fietspad loopt door stedelijk gebied waardoor het onvermijdelijk is dat er enkele kruispunten zijn. Daarop heeft de fiets, als het kan, voorrang.

Uniek in Nederland

In Nederland is de F35 uniek door de hoogwaardige en uniforme inrichting die langs de gehele route wordt toegepast. Hierdoor is de F35 herkenbaar als belangrijke fietsverbinding door Twente, van hartje stad naar hartje stad.

De F35 is multifunctioneel

  • Fusce at dolor eu turpis pretium elementum.
  • Donec scelerisque orci id nisl luctus pulvinar.
  • Kacus Suspendisse euismod et eget vestibulum.
  • Donec ultrices vestibulum urna vel commodo.

In ontwikkeling

Nog niet het gehele tracé is gereed. De prioritaire delen (daar waar het meest gefietst wordt) zijn bijna allemaal aangelegd. Om de route te verbinden, worden tijdelijke borden geplaatst. Zo kunt u zonder te zoeken makkelijk van de ene plaats naar de andere fietsen. Een routekaart treft u hierbij aan.