365 Dagen Fietsplezier

Zoveel diversiteit aan landschappen binnen fietsbereik in Overijssel: over de 'bergen' van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, langs pittoreske dorpjes, Hanzesteden of langs de rivier de IJssel of de Vecht. Steek tussentijds over via pontjes/fietsveren en geniet van de prachtige uiterwaarden en stap even af om te genieten van een heerlijk bakje koffie met een vers puntje appeltaart. Meer dan 4.200 kilometer aan fietsroutes ligt voor u klaar!

Fietsen over het platteland, met uitzicht op boeren op de trekker, fraaie landgoederen, koeien en schapen in de wei, boerderijwinkels met streekproducten en rustpunten onderweg voor een korte stop bij gastvrije bewoners in het buitengebied. Genieten van de uitgestrekte heidevelden met bijna 'on'-Nederlandse vergezichten en onderweg genieten van de rust. Kortom: Ontdek Overijssel het beste op de fiets!

VisitOost

Ontdek het mooiste wat Overijssel te bieden heeft op het gebied van de fiets. Of het nu een gewone fiets is, e-bike, mtb of racefiets, in Overijssel vind je 365 dagen fietsplezier. En dat mooiste fietsaanbod hebben we gebundeld op ons inspiratieplatform VisitOost.

Ga naar VisitOost.nl voor het recreatieve fietsaanbod