Twente Mobiel

Twente Mobiel helpt werkgevers bij hun mobiliteitsbeleid. Door het geven van advies, ondersteuning en samen realiseren van acties en projecten. Samen streven we naar een vermindering van het onnodig autogebruik in de spits.

Twente Mobiel helpt werkgevers bij hun mobiliteitsbeleid. Door het geven van advies, ondersteuning en samen realiseren van acties en projecten. Samen streven naar een vermindering van het onnodig autogebruik in de spits.

Wat doet Twente Mobiel?

Twente Mobiel is initiator, promoter en facilitator op het gebied van mobiliteitsmanagement. Bedrijven uit Twente die aan de slag willen met hun mobiliteitsbeleid kunnen partner worden van Twente Mobiel.

Provincie Overijssel en Beter Benutten Twente

Twente Mobiel is onderdeel van provincie Overijssel en voert de werkgeversaanpak van het programma Beter Benutten uit. In dit programma werken rijk, regio en bedrijfsleven samen om de bereikbaarheid in de drukste regio’s over weg, water en spoor te verbeteren. De ambitie is om de reistijd op de grootste knelpunten in Twente met minimaal 10% te verbeteren.

Ook de logistiek makelaars in Overijssel zetten zich in voor het programma Beter Benutten. Hun doel is om meer goederenvervoer buiten de spits te realiseren. Interesse? Lees dan meer over hun dienstverlening.

Bezoek de website van Twente Mobiel