Fill 1 Fill 1

Verkiezing doortrapper van…

Group 10 6 september 2021

Wie is de oudste fietser van de stad, welke senior maakt de meeste kilometers van het dorp of wie stimuleert andere senioren om vaker (en veiliger) de fiets te pakken? Of voor wie is fietsen z’n lust en z’n leven?

Dit najaar wordt voor de allereerste keer in Gelderland en Overijssel de verkiezing “Doortrapper van…” georganiseerd. Een kant-en-klare lokale verkiezingstrein, waar jouw gemeente alleen maar op hoeft te stappen. Doe je mee?

De verkiezing loopt van half oktober tot eind november. In het kort: inwoners van de deelnemende gemeenten nomineren senioren, de gemeente kiest een winnaar en er wordt gezorgd voor een mooie prijs voor deze winnaar. En als klap op de vuurpijl dingt hij of zij mee naar de titel “Doortrapper van Overijssel/Gelderland”.

Laagdrempelig en leuk

De verkiezing “Doortrapper van…” is bedoeld om de oudere fietsers in het zonnetje te zetten. En het is een leuke laagdrempelige manier om een Doortrapactiviteit uit te voeren.

Meer info volgt

Klinkt leuk, maar je wilt vast meer weten voor je jouw gemeente aanmeldt. Binnenkort ontvangen de contactpersonen bij de gemeenten een e-mail met meer informatie. Wordt vervolgd dus!

Bron: www.rovoostnederland.nl

Wellicht ook interessant

Nieuws
Vitaal
Bedrijventerrein
Zwolle
Fietsverhaal
Impact fietsen
op gezondheid